fbpx

Weź udział w lekcjach online

Każdy z członków Akademii Mięsa może wziąć aktywny udział w lekcjach online. Podczas lekcji omawiamy jedno z zagadnień oraz odpowiadam na wszystkie pytania związane z tematem. Dodatkowo członkowie akademii mają dostęp do wszystkich lekcji, które odbyły się wcześniej.

Oglądaj lekcje, które już się odbyły

Solenie i peklowanie. Najważniejsze podstawy.
Podstawy wędliniarstwa
-
Jak zacząć robić wędliny dojrzewające?
Podstawy wędliniarstwa
-

Harmonogram lekcji w 2024 roku

Dokładne daty lekcji i możliwość zapisania się pojawiają się około miesiąca wcześniej.
Wędzenie mięsa. Omawiamy wszystkie metody
Podstawy wędliniarstwa
-
Wyrób kiełbasy krok po kroku. Omawiamy cały poces
Podstawy wędliniarstwa
-
Bartek
Jeżeli masz problem z przepisem lub pytania dotyczące obróbki mięsa to na pewno Ci pomogę!
Czat z pomocą dostępny jest tylko dla członków Akademii Mięsa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram