Kurs stworzyłem z myślą o osobach, które chciałyby się nauczyć robić własne domowe konserwy, pasztety i różnego rodzaju mięsiwo w słoiku. Jeżeli nie posiadasz wiedzy o wędliniarstwie, a zależy Ci, aby Twoje wyroby były smaczne, zdrowe i przede wszystkim bezpieczne dla Ciebie i twojej rodziny to ten kurs jest dla Ciebie idealnym rozwiązaniem.
Nazywam się Bartek,
jestem pasjonatem gotowania i food science, w szczególności fascynuje mnie wszystko, co związane z mięsem. Od kilku lat zgłębiam tajniki perfekcyjnej obróbki mięsa, domowego wędliniarstwa i procesów zachodzących w tym czasie.
Buduję i edukuję społeczność mięsożerców w Polsce poprzez kanały w social mediach oraz Akademię Mięsa.
Na różnych kanałach obserwuje mnie już:
PASZTET DROBIOWY Z KURCZAKA
PASZTET Z GĘSINĄ
PASZTET Z KACZKI
POMIDOROWY PASZTET DROBIOWY
DROBIOWY PASZTET Z KAWAŁKAMI WĄTRÓBKI
PASZTET TRADYCYJNY WIEPRZOWY
PASZTET WIEPRZOWY Z ŻURAWINĄ
PASZTET Z BOCZKU
PASZTET DELIKATNY
PASZTET WOŁOWY
PASZTET Z CIELĘCINĄ
PASZTET Z BARANINY
PASZTET Z KRÓLIKA
PASZTET Z SARNY
PASZTET Z DZIKA
PODSMAŻANY KURCZAK
MIĘSIWO Z KURCZAKA
PIERŚ Z KURCZAKA BBQ
PODSMAŻANY BOCZEK
GOLONKA Z INDYKA
ŁOPATKA ZE SŁOIKA
PODGARDLE W SŁOIKU
POLICZKI WIEPRZOWE W SŁOIKU
MIĘSIWO Z GOLONKI
MIĘSIWO Z KARKÓWKI
SARNINA W SŁOIKU
DZIKIE MIĘSIWO
MIĘSIWO WOŁOWE
WĘDZONKA W GALARECIE
WĘDZONY KURCZAK W GALARECIE
KIEŁBASA SMALCÓWKA
KIEŁBASA ALA WĘDZONA
SCHAB SMAŻONY
KARKÓWKA BBQ
KONSERWA Z KURCZAKA
KONSERWA MIELONA
KONSERWA TYROLSKA
KONSERWA TURYSTYCZNA
MIELONKA BOCZKOWA
MIELONKA DROBIOWO WIEPRZOWA
KONSERWA Z SUSZONĄ PAPRYKĄ
MIELONKA Z KARKÓWKI
MIELONKA ŻEBERKOWA
TUSZONKA
MIELONKA Z DZIKA
MIELONKA Z KRÓLIKA
SMALEC Z MIĘSIWEM
SMALEC ZE SKWARKAMI
SŁONINA Z PRZYPRAWAMI
KONSERWA SMAROWNA