Dostęp do przepisów PREMIUM
Na stronie znajdziesz mnóstwo darmowych przepisów jednak są to materiały, które nagrywam na YouTube, są one nieco skrócone i z reklamami wyświetlanymi przez YouTube. Format typowy pod YouTube. Przepisy oznaczone jako PREMIUM są nagrywane specjalnie na platformę w sposób bardziej przypominający kurs. Zawierają więcej szczegółowych informacji - wszystko jest tłumaczone od totalnych podstaw. Te materiały nie mają reklam i zbędnych promocji. Obecnie w Akademii Mięsa jest 14 przepisów PREMIUM.
Możliwość korzystania z kalkulatorów i przydatnych narzędzi na platformie
Każdy członek Akademii Mięsa może korzystać z wbudowanych w przepisach kalkulatorów składników, które obliczaja proporcje. Dodatkowo otrzymasz dostęp do zakładki "baza wiedzy" znajdziesz kalkulator solankowania, peklowania i wiele przydantych narzędzi oraz infromacji.
Dostęp do czatu z pomocą
Na platformie w prawym dolnym rogu widoczna jest ikonka czatu. Jak członek Akademii możesz liczyć na moją pomoc, wystarczy, że zapytasz mnie na czacie, a napewno otrzymasz moją pomoc związaną z obróbką mięsa, przepisami czy samą platformą.
Dostęp do wszystkich lekcji online
Co 1-2 miesiące organizuje lekcje online w postaci LIVE'a, podczas których omawiam rózne zagadnienia związane z mięsem, domowym wędliniarstwem i obróbką mięsa. Każdy członek może wziąć aktywny udział w lekcji jak i ma dostęp do wszystkich lekcji, które się już odbyły. Podczas lekcji można aktywnie zadawać pytania. Członkowie Akademii mają dostęp do wszystkich lekcji, które się odbyły.
Zniżki na kursy i e-booki
Każdy członek Akademii Mięsa ma aktywne zniżki na wszystkie e-booki i kursy w Akademii. Zniżka wynosi 20% do standardowej ceny.