białej kapusty
cebuli
marchewki
majonezu
pieprzu
soku z cytryny
soli
łopatki wieprzowej
wędzonej papryki
słodka papryka
czosnek suszony
sól wędzona
sól
majeranku
cukru
octu jabłkowego
wędzonej papryki
miodu
ostrej papryki
wody
bułek brioche
szarpanej wieprzowiny z sosem
sałatki colesław
Pellentesque blandit, eros quis consectetur dignissim
vehicula ex
consectetur adipiscing elit. Morbi at nisi venenatis, tempus mauris ut
Lorem ipsum dolor sit amet
Przybliżona wartość kcal na 100g wyrobu przed obróbką termiczną* to xxx kcal W tym:
xxx g białka
xxx g tłuszczów
xxx g węglowodanów
Wartości mogą się nieco różnić w zależności od rodzajów użytego mięsa oraz jego pochodzenia.
*Po obróbce termicznej/dojrzewaniu waga wyrobu może się zmniejszyć o 20-40%.
Czyli 100g gotowej wędliny/potrawy, która straciła ok. 30% masy podczas obróbki będzie miało więcej kalorii - około XXX (tutaj podaj obliczoną kaloryczność wędliny, która straciła 30% masy)