wody
mąki tortowej (typ 450)
mleka
mleka
suchych drożdży
mąki tortowej(typ 450)
soli
cukru
całe jajko
żółtko
masła
całe jajka
maślanki
mąki tortowej
wędzona papryka
biały pieprz
piersi z kurczaka
plastrów sera cheddar
liści sałaty rzymskiej
plastrów boczku
plastrów cebuli
sos majonezowy
sos BBQ
passaty pomidorowej
pasty z czerwonej papryki
octu jabłkowego
brązowego cukru
majonezu
ketchupu
suszonego czosnku
wody z pikli
soli
Kurczaczki w panierce
Pellentesque blandit, eros quis consectetur dignissim
vehicula ex
consectetur adipiscing elit. Morbi at nisi venenatis, tempus mauris ut
Lorem ipsum dolor sit amet
Przybliżona wartość kcal na 100g wyrobu przed obróbką termiczną* to xxx kcal W tym:
xxx g białka
xxx g tłuszczów
xxx g węglowodanów
Wartości mogą się nieco różnić w zależności od rodzajów użytego mięsa oraz jego pochodzenia.
*Po obróbce termicznej/dojrzewaniu waga wyrobu może się zmniejszyć o 20-40%.
Czyli 100g gotowej wędliny/potrawy, która straciła ok. 30% masy podczas obróbki będzie miało więcej kalorii - około XXX (tutaj podaj obliczoną kaloryczność wędliny, która straciła 30% masy)