fbpx

Podstawy wyrobu domowych wędlin

CZYLI WSZYSTKO, CO MUSISZ WIEDZIEĆ NA POCZĄTKU ROBIENIA DOMOWYCH WĘDLIN

Jeżeli nie wiesz, od czego zacząć wyrób domowych wędlin zacznij od przeczytania mojego darmowego e-booka. Dzięki niemu zyskasz podstawową wiedzę potrzebną do wyrobu pierwszych domowych wędlin. W e-booku znajdziesz między innymi takie informacje:

  1. Dlaczego warto robić własne wędliny?
  2. Co potrzebuję, aby zacząć robić domowe wędliny?
  3. Informacje o mięsie i wyrobach mięsnych 
  4. Akcesoria, narzędzia i produkty potrzebne do wyrobu wędlin
  5. Podstawowa wiedza o peklowaniu i soleniu
  6. Parę słów o wędzeniu 
  7. Proces i etapy wyrobu kiełbas i wędzonek


Zostaw mi kontakt do siebie, a na podany adres mailowy otrzymasz maila z potwierdzeniem zapisu, a po potwierdzeniu maila kolejną wiadomość z e-bookiem. Jeżeli nie otrzymasz maila, sprawdź zakładki SPAM oraz pozostałe. Czasami wiadomości tam trafiają.

 
Uzupełnienie powyższego pola stanowi zgodę na otrzymywanie od Dobre Mięso Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Szczecinie newslettera zawierającego treści informacyjnych, marketingowych dotyczących portalu cozmiesa.pl. Zgodę można wycofać w każdym czasie. Wycofanie zgody nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego przed jej wycofaniem.
Bartek
Jeżeli masz problem z przepisem lub pytania dotyczące obróbki mięsa to na pewno Ci pomogę!
Czat z pomocą dostępny jest tylko dla członków Akademii Mięsa
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram