Współzałożyciel Mistrzowskiego Składu Grilla i BBQ, właściciel marki Akademia Mistrza Marka. Członek Polskiego Stowarzyszenia Grill i BBQ, oraz mistrzowskiego zespołu Polish BBQ King-Smoker, który w 2022 roku, w Stanach Zjednoczonych, zdobył brązowy medal Mistrzostw Świata organizowanych przez Jack 'a Daniels 'a. Sędzia KCBS. Współautor Wielkiej Księgi Wołowiny, oraz Standardów Mięsa Wołowego. Z wykształcenia technolog żywności. Piastuje stanowisko kierownika rozbioru w zakładzie mięsnym, gdzie jest również odpowiedzialny za proces dojrzewania. Jest propagatorem zdrowego grillowania, metody grillowania low&slow, polskiego mięsa wołowego i wieprzowego.
Współzałożyciel Mistrzowskiego Składu Grilla i BBQ, właściciel marki Kurpiowska fameljå. Członek Polskiego Stowarzyszenia Grilla i BBQ, oraz mistrzowskiego zespołu Polish BBQ King-Smoker, który w 2022 roku, w Stanach Zjednoczonych, zdobył brązowy medal Mistrzostw Świata organizowanych przez Jack 'a Daniels 'a. Laureat konkursu grill&bbq „Uczta u Neptuna” (3 miejsce). W 2022 roku uzyskał tytuł Kucharza Grill i Barbecue. Z wykształcenia Specjalista ds. BHP. Ambasador Zakładów Mięsnych „Pekpol Ostrołęka S.A.”. Propagator zdrowego grillowania, polskiego mięsa wołowego i wieprzowego, oraz metody grillowania low&slow.
Założyciel Akademii Mięsa oraz platformy „Co z mięsa”. Jestem pasjonatem gotowania i food science, w szczególności fascynuje mnie wszystko, co związane z mięsem. Od kilku lat zgłębiam tajniki perfekcyjnej obróbki mięsa, domowego wędliniarstwa i procesów zachodzących w tym czasie. Buduję i edukuję społeczność mięsożerców w Polsce poprzez kanały w social mediach oraz Akademię Mięsa. Łącznie moje materiały ogląda od 4 do 6 mln osób miesięcznie.
Oczywiście, że tak! Wszystko tłumaczymy od totalnych podstaw podstaw. W kursie wszystko szczegółowo omawiamy zaczynając od teorii i pokazując to później w praktyce oraz na konkretnych przepisach. Wszystko jest w postaci lekcji wideo, do których możesz wracać w dowolnej chwili. Niżej możesz zobaczyć jak wygląda przykładowa lekcja z innego kursu i platforma z kursem.
|
|
Wykupując dostęp do kursu otrzymujesz dożywotni dostęp do niego. Możesz w każdej chwili wracać do lekcji, aby przypomnieć sobie dane zagadnienia. Kurs jest ciągle aktualizowany i każde wprowadzone zmiany i usprawnienia również są dostępne dla Ciebie
Kursanci mają dostęp do specjalnej grupy orz chatu na facebooku. Jest to zamknięta grupa wyłącznie dla kursantów, na której udzielam odpowiedzi na każde pytania i pomagam rozwiązać problemy. Od niedawna facebook wprowadził możliwość dodawania chatu do grup więc możemy rozmawiać w czasie rzeczywistym!
Wykupując dostęp do kursu możesz liczyć na moją pomoc. Jeżeli coś będzie sprawiać Ci problem to na pewno Ci pomogę. Dodatkowo masz możliwość wykupienia kursu wraz z konsultacją!
Jeżeli nie posiadasz jeszcze odpowiedniego grilla i zastanawiasz się jaki grill kupić, aby służył latami to bez obaw.Razem z salongrilli.pl pomożemy wybrać odpowiedni grill dla Ciebie.
Wyjaśnimy czym się sugerować przy wyborze grilli oraz jakie akcesoria Ci się przydadzą. Dzięki doradztwu profesjonalistów unikniesz kupienia bubla, który wytrzyma jeden sezon.
Dodatkowo przygotuję kilka zestawień grilli na każdą kieszeń – także znajdziesz coś dla siebie!
Nazywam się Bartek,
jestem pasjonatem gotowania i food science, w szczególności fascynuje mnie wszystko, co związane z mięsem. Od kilku lat zgłębiam tajniki perfekcyjnej obróbki mięsa, domowego wędliniarstwa i procesów zachodzących w tym czasie.
Buduję i edukuję społeczność mięsożerców w Polsce poprzez kanały w social mediach oraz Akademię Mięsa. Łącznie moje materiały ogląda od 4 do 6 mln osób miesięcznie.
Nie musisz poświęcać dziesiątek, a nawet setek godzin na czytaniu, szkoleniu się i poszukiwaniu sprawdzonej wiedzy z zakresu grillowania i obróbki mięsa – zrobiłem to za Ciebie! Od kilku lat systematycznie zgłębiam tajniki obróbki mięsa i wszystkie najważniejsze informacje zebrałem w tym kursie. Wszystko co potrzebujesz wiedzieć o grillowaniu zebrałem i poukładałem w ścieżkę, która przeprowadzi Cię od totalnych podstaw po zaawansowane techniki grillowania.
Oczywiście, że tak! Wszystko tłumaczę od totalnych podstaw podstaw. W kursie wszystko szczegółowo omawiam zaczynając od teorii i pokazując to później w praktyce oraz na konkretnych przepisach.Wszystko jest w postaci lekcji wideo, do których możesz wracać w dowolnej chwili. Niżej możesz zobaczyć jak wygląda przykładowa lekcja z innego kursu i platforma z kursem.
|
|
Wykupując dostęp do kursu otrzymujesz dożywotni dostęp do niego. Możesz w każdej chwili wracać do lekcji, aby przypomnieć sobie dane zagadnienia. Kurs jest ciągle aktualizowany i każde wprowadzone zmiany i usprawnienia również są dostępne dla Ciebie
Kursanci mają dostęp do specjalnej grupy oraz chatu na facebooku. Jest to zamknięta grupa wyłącznie dla kursantów, na której udzielam odpowiedzi na każde pytania i pomagam rozwiązać problemy. Od niedawna facebook wprowadził możliwość dodawania chatu do grup więc możemy rozmawiać w czasie rzeczywistym!
Z kursów możesz korzystać w dowolnym miejscu z dostępem do internetu. Lekcje wideo możesz oglądać zarówno na komputerze, jak i na smartfonie czy na tablecie, dzięki czemu możesz jednocześnie wykonywać czynności, które są przedstawione w lekcjach.
Wykupując dostęp do kursu możesz liczyć na moją pomoc. Jeżeli coś będzie sprawiać Ci problem to na pewno Ci pomogę. Dodatkowo masz możliwość wykupienia kursu wraz z konsultacją!
Mistrzowski Skład Grilla i BBQ